Legyen a céged jobb hely!

Küldetésünk, hogy a vállalatod irányítását egyszerűbbé, gyorsabbá és költségkímélőbbé tegyük. Az időigényes munkákat ma már kiválthatjuk olyan szoftverekkel, amelyek automatizálják és rendszerezik a feladatokat. Mi segítünk a cégeknek átállni a mechanikus működésről egy sokkal modernebb és sikeresebb irányítási módra.

Hiszünk abban, hogy a jövő az olyan rugalmas, gyorsan fejlődő, nyílt forráskódú vállalatirányítási rendszerekben van, mint a belga fejlesztésű Odoo.

Az Odoo hivatalos magyar partnerei vagyunk, és mostanra az ERP rendszerek egyik meghatározó szakértőjévé növekedtünk. Saját tapasztalataink és eredményeink sarkalltak arra, hogy minél több vezető munkáját segítsük egyedi fejlesztéseinkkel. 

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy végig fogjuk ügyfeleink kezét a rendszer teljes bevezetése alatt: az első lépésektől kezdve tiszta, érthető válaszokat és megoldásokat adunk, legyen szó üzleti folyamatról vagy akár egy ajánlat sablonról.

Az évek során szerzett tapasztalatainkat ingyenes videó anyagokkal és személyes oktatással adjuk át azoknak, akik eldöntik, hogy egy kézben akarják tartani a cégüket. Biztosak vagyunk benne, hogy -hozzánk és ügyfeleinkhez hasonlóan- aki kipróbálja a vállalatirányítási rendszerünket, az nem akar többé Odoo-mentes életet.


Ígérjük, jobbá tesszük vállalkozásod appról appra!

Csoportunk